Free TON

Diamond Coin backed by real Diamonds

Hello!
My comrades and I are planning to launch the Diamond Coin project, tied to real Diamonds.
There are 18 licenses for the development of Diamonds.
Knowing the name of the FreeTON Crystal token, as well as understanding the good technical characteristics of the FreeTON blockchain, we suggest that the community consider the possibility of partnership.
If the founders and the community are interested in implementing the technical part of the release of our token tied to the reserves of Diamonds, as well as its exchange, staking, etc., then we could launch our project on the FreeTON blockchain, which would give development and attraction to attention to him.
We will be glad to provide constructive comments and suggestions.
Thanks

Приветствую !
Мы с товарищами планируем запустить проект Diamond Coin, привязанного к реальным Алмазам.
Имеются 18 лицензий на разработку Алмазов.
Зная о названии токена FreeTON Crystal, а так же понимая хорошие технические характеристики блокчейна FreeTON, предлагаем рассмотреть комьюнити возможность партнерства.
Если основателям и комьюнити будет интересно реализовать техническую часть выпуска нашего токена, привязанного к запасам Алмазов, а так же его обмен, стейкинг и т.д., то мы бы могли запустить наш проект именно на FreeTON блокчейне, что дало бы развитие и привлечение к нему внимание.
Будем рады конструктивным комментариям и предложениям.
Спасибо

4 Likes

Every piece of diamond have certificate, is this about NFT ?

1 Like

Now we have 18 development licenses. They have pre-confirmed reserves.
Next, we need to collect investments for geological exploration.
Further, after receiving an international certificate of reserves, projects increase in price by about 10-20 times.
Then there will be the stage of the production itself and the provision of the coins themselves with the mined Diamonds

1 Like

NFT is planned to be released for large and rare mined Diamonds, as well as for large coin holders

1 Like

Brilliant idea, I would buy such a token if later it could be exchanged for real diamonds. DiamondCoin can be used as a stable coin, but not cheaper than USDT when the constantly printed dollar becomes cheaper?

1 Like
  1. Yes, it will be exchangeable. DiamondCoin will be pegged to carats and if there is a certain amount of carrats, it will be possible to exchange it for a Diamond of the same number of carrats.

  2. Yes, it will be similar StableCoin, but not pegged to fiat currency, but to physical Diamonds, which do not fall as quickly in price as the dollar being printed

2 Likes

this is a good project, it seems more like crowfunding. it looks like tonseed.com is more suited to attracting TON Crystal investors for this Project. Please correct if I am wrong.

1 Like

We will explore the possibilities of tonseed.com
Thank you!

1 Like

You’re welcome and goodluck. This is TON Seed threat you may need:

1 Like

Hello. If you essentially need a basic token, you can issue it yourself via tonwallet.io

Then tell us the token root contract address, we will add it to the wallet for all users and to the list of tokens on TONSwap.com

2 Likes

Express analytical report Diamond Coin backed by real Diamonds

This is our partnership analytical report prepared for the “Analytical reports about partners” contest.

Disclaimer:
Present analytic report is completely based on the data available in the open sources. Due to ethical reasons, personal contact details are partially hidden. The report structures all the publically available information and flags potential interdependancies and inconsistencies. Present report should not be regarded as a verdict or proof of any kind. It is an initial open source intelligence: not all the information gathered or conclusions made can be regarded as 100% legit.

Rus:

Eng:

Полный отчет + интервью

Rus:

Full report + interview
Eng:


Больше аналитических отчетов, ama-сессий, интервью с партнёрами https://tonpartners.online/

More analytical reports, ama sessions, interviews with partners https://tonpartners.online/

Поясните, вы хотите переложить работу по всей технической части своего проекта на фритон комьюнити, а что сообщество получит взамен? Не понятно ваше предложение.

Сообщите подробную информацию о проект:

  1. Команда ФИО
  2. Юр.лица на которых оформленны лицензии
  3. Юр.лица которые будут вести добычу

RU

EN

The list of used documents:

https://drive.google.com/drive/folders/1921c66taRzmFttZ20yYxfiNpxa1GrMtR

1 Like

Привет !
Спасибо за отчет, самому было интересно почитать что есть обо мне в Интенрете )

У меня 1ВК, второй видимо кто то левый создал, спасибо что нашли мой 2 давний твиттер, www.californiya.ru есть полноценный сайт, а не веб-архив, а aerashow.crypto доступен, но это WEB 3.0 сайт, надеюсь Вы знаете что это и как ими пользоваться (прикладываю скриншет)

Как говорил в ответах Вам, команда есть, планы конкретные есть, есть Лицензии, есть предварителньые оценки запасов и т.д., и не публикую их тут публично так как пока еще не определились с точной сетью запуска, а не потому что якобы нету инфо этого.

Странно кстати в ВЫВОДЫ, что написание 5 официальных научных статей (кто понимаеет что это поймет как это не просто) и написание Европейской диссертации по Крипте, как то осталось почти незамеченным как реальный аргумент профессии, в отличии от 99% простых комментатров на форумах…

Но в целом отчет хороший, особенно в отличии от первого, и если что обращусь к Вам за подобным если оставите свои контакты в Телеге.
Спасибо


1 Like

Спасибо за комментарий, да, действительно сайт web 3.0 , проглядели второпях, наш промах. Прослежу, чтобы при переводе в англ.версии исправили.

1 Like

Еще видимо пропустили мой сайт http://ecotf.net
Мы делали его когда планировали запускать мусороперарбатывющий завод на Тенерифе, делать из пластика через топлово электричество, остановились на этапе начала начала инвестирования, но надеюсь вернемся к нему и запустим

После Вашего обзора мне уже несколько человек написили в личку в телегу, видя мой разнообразный опыт в крипте и не только и хотят сотрудничать в разных сферах, так что спасибо :slightly_smiling_face:

1 Like